İzmir'in Çiğli ilçesinde bir çok yerden yemek söyleyip, yemeği getiren moto kuryelere sahte para verdikleri tespit edilen 2 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin sahte parayla yemek aldıkları anlar, kamera ile görüntülendi.
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, farklı iş yerlerinden farklı zamanlarda sahte para ile sipariş verildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler şüphelilerin H.O. ve A.C.K. olduğunu belirledi. Zanlılar, piyasaya sürmek istedikleri sahte 100 liralık banknotlarla yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İHA)
Yemek siparişlerini sahte parayla ödediler
Yemek siparişlerini sahte parayla ödediler, yakalanıp tutuklandılar...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Manisa'da feci kaza: Baba ve 3 çocuğu hayatını kaybetti

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir Menderes'te orman yangını