İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir ev alevlere teslim oldu. Büyük panik oluşturan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, yangında ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi.
Yangın saat 22.30 sıralarında Sarıyer Mahallesi 5683 Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu alevler güçlükle kontrol altına alındı.
Herhangi ölü ya da yaralının olmadığı yangında ev kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlatıldı. (İHA)
İzmir'de bir ev alev alev yandı
Büyük panik oluşturan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, yangında ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi

Yangında alevlerin arasında kalan bebek hayata tutunamadı