Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütünün döşediği EYP'nin infilak etmesi sonucu şehit olan İstihkam Komando Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi'nin naaşı İzmir’deki baba ocağına getirildi.
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, dün teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu İstihkam Komando Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi (30), şehit düştü. Şehidin cenazesi bugün İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Kızılüzüm Mahallesi'nde baba ocağına getirildi ve İzmir Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Bu sırada cenazeyi gören şehidin eşi tabuta sarıldı ve ağıtlar yakarak ağladı. (İHA)
İzmirli şehit baba ocağına getirildi
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan İstihkam Komando Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi'nin naaşı İzmir’deki baba ocağına getirildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de eski eş dehşeti: Sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü

İzmir’de aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Gülben'in öldürüldüğü cinayete ait görüntüler ortaya çıktı

70 yaşındaki kocasının kurşunlarıyla hasta yatağında can verdi

İzmirli tur otobüsü şarampole yuvarlandı ölü ve yaralılar var

İzmir'de oltaya insan kafatası takıldı

İzmir’de zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

İzmir'e yeni plaj ve sosyal tesis geliyor

İzmir'de dijital fuhuş ağına operasyon

İZMAR'ın 12'nci şubesini hizmete açtı