İzmir'in Torbalı ilçesinde bir süredir kayıp olarak aranan 56 yaşındaki adam, kalbinden vurulmuş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Torbalı'nın Çakırbeyli Mahallesi'nde yaşayan, dün akşam evinden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 56 yaşındaki Latif Baştürk, boş arazide köylüler tarafından kalbinden vurulmuş olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Baştürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz adamın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.
İntihar ihtimali üzerinde duruluyor
Öte yandan ölü olarak bulunduğu yerde bir tüfek olduğu öğrenilen Baştürk’ün intihar ettiği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Hiç evlenmediği ve yaşlı ve yatalak olan annesine baktığı öğrenilen Latif Baştürk'ün ölümüyle ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.(İHA)
Kayıp olarak aranıyordu, kalbinden vurulmuş halde bulundu
Kayıp olarak aranan 56 yaşındaki adam, kalbinden vurulmuş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki silahlı kuyumcu soygunu kamerada
Bayram sabahı acı kaza, Manisalı genç hayatını kaybetti
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
İzmir'in yüksek kesimlerine bayramda kar yağdı
İzmir'de sancılanan kadın dolmuşta doğum yaptı
Dijital İzmirim Kart'ta bakiyeniz hiç bitmeyecek
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
Manisa'da bayram arifesinde feci kaza: 1 ölü, 1’i ağır 3 yaralı

