Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde çiftçilik yapan Mehmet Sırlan’ın yetiştirdiği karpuz büyüklüğündeki kiloluk patlıcanlar ilgi görüyor.
Burhaniye'ye bağlı Kızıklı Mahallesi'nde oturan 66 yaşındaki Mehmet Sırlan’ın ürettiği karpuz büyüklüğündeki kiloluk patlıcanlar ilgi görüyor. Ürettiklerini pazarda satan 3 çocuk babası Sırlan; domates, biber ve salatalık gibi ürünler de yetiştirdiğini söyledi. Sebze fidelerini de kendisinin yetiştirdiğini anlatan Sırlan, “Gençliğimden beri çiftçilik yapıyorum. Ürettiklerimi de pazarda satıyorum. Patlıcanlarım ortalama bir kilo gelmektedir. Patlıcanlar iriliğinin yanı sıra çok da lezzetli. O yüzden ilgi görmektedir. Kilosunu 10 liradan satıyorum. Ayrıca, domates, biber ve salatalık gibi ürünler de yetiştiriyorum. Günümüzde çok üretmek lazım. Ben de üretmeye gayret ediyorum” dedi.(İHA)
Kiloluk patlıcanlar pazarda ilgi görüyor
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde çiftçilik yapan Mehmet Sırlan’ın yetiştirdiği karpuz büyüklüğündeki kiloluk patlıcanlar ilgi görüyor.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa'da oltayla 2 metrelik yayın balığı yakaladı