Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ‘aşırı sıcak’ uyarısının ardından Aydın'ın Kuşadası ilçesinde hava sıcaklığı 44 dereceye kadar yükseldi. Yaşanan aşırı sıcakla birlikte Karayolları'nın Nazilli Pazarı yolu, Davutlar ve Güzelçamlı yoluna yaptığı asfalt erirken, vatandaşların terlikleri asfalta yapıştı.
Davutlar Mahallesi'nden Kuşadası merkeze giderken Nazilli Pazarı yakınlarında yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar, sıcaktan eriyen asfalt nedeniyle terliklerini yolda bırakmak zorunda kaldı. Terliklerin asfalta yapışması ile yolda ilginç görüntüler oluştu.
Vatandaşlar, “Karayolları ekipleri ziftin üzerine mıcır döktü ama zift eridi. Sıcaktan eriyen ziftten dolayı ayakkabı ve terliklerimiz asfalta yapıştı” diye konuştu. (İHA)
Kuşadası'nda terlikler asfalta yapıştı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ‘aşırı sıcak’ uyarısının ardından Aydın'ın Kuşadası ilçesinde hava sıcaklığı 44 dereceye kadar yükseldi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de konut satışlarında dikkat çeken artış

Artezyen kuyusuna düşen hurdacı hayatını kaybetti

İZMAR'ın üçüncü şubesi açtı

Manisa'da feci kaza: 1 ölü

19 Mayıs: Sadece Türklerin değil Mazlum milletlerin uyanışı

Karşıyaka Çiçek Festivali renkli başladı

Ege Beşik gibi, son 15 saatte 19 deprem meydana geldi

İzmir'de canlı hayvan pazarlarında kurban hareketliliği

İzmir'de 19 Mayıs coşkusu her yerde

Manisa'da napolyon kirazı fiyatıyla üreticilerin yüzünü güldürdü