Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir oto boyacı işyerinde çıkan yangın itfaiye ekipleri ve vatandaşlarında yardımıyla söndürüldü.
Yangın, Manisa'nın Turgutlu ilçesi Küçük Sanayi Sitesi 105 sokakta bulunan Hüseyin Saygın’a ait oto boyacı iş yerinde yangın çıktı. 112 ekiplerine bilgi verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İlk olarak yangını fark eden işyeri sahibinin komşuları yangın tüpleri ile alevlere müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, yangının oto boya atölyesinin fırın bölümünde çıktığı öğrenildi.
Yangın çıkan iş yerinin yan komşusu Oktay Otuz ise yangını görür görmez yangın tüpleri ile gelip müdahale ettiklerini itfaiye ekiplerinin gelmesiyle yangının kontrol altına alındığını söyledi.
Çıkan yangınla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.(İHA)
Manisa'da oto boya atölyesinde yangın
Oto boya atölyesinde yangın korkuttu
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

CHP’nin başına gelenleri DP de yaşamıştı

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de günde 2 bin kişi 50 TL'den karnını doyuruyor

Vatandaşlar saldırganı linç etmek istedi, polis engelledi

Bergama Vapuru ile İzmir Körfezi'nde tarihe yolculuk