Manisa’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken şehrin eteklerine kurulduğu 1517 rakımlı Spil Dağı Milli Parkı ise mevsimin ikinci kar yağışı ile beyaza büründü.
Sonbaharın son günlerinde etkili olmaya başlayan soğuk ve yağışlı hava Manisa’da da kendini hissettirmeye başladı. Dün akşam saatlerinden itibaren kent merkezinde etili olan sağanak yağış ve fırtına beraberinde kısa süreli dolu yağışını da getirirken belediye ekiplerinin özverili çalışmaları kent merkezinde herhangi bir sıkıntı yaşanmasının önüne geçti.
Mevsimin ikinci kar yağışı ile beyaza bürünen Manisa’nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı Milli Parkı’nda ise vatandaşlar kar yağışının keyfini çıkardı. Vatandaşlar kartopu oynamak için Spil Dağı Milli Parkının yolunu tutarken, beyaz gelinlikle kaplanan Spil Dağı Milli Parkı eşsiz bir manzaraya büründü. (İHA)
Manisa’da sağanak ve dolu, Spil’de kar
Manisa’da fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken şehrin eteklerine kurulduğu 1517 rakımlı Spil Dağı Milli Parkı ise beyaza büründü.
Yorumlar
Trend Haberler

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Aliağa'daki yangın Çanakkale-İzmir yoluna ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı

İZMAR 7'nci şubesini açtı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Manisa'da hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı

Manisa'da yangından geriye küle dönen evler ve tarlalar kaldı

Uşak'ta kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu