Manisa'da uzun süredir zor günler geçiren toplu taşıma ve taksici esnafına destek olmak amacıyla UKOME kararıyla toplu taşımaya yüzde 40 oranında zam yaptı. Yeni zamlı fiyatlar 2 Temmuz’dan itibaren geçerli olmaya başladı.
Uzun zamandır zam yapılmayan toplu taşımaya Manisa'da yüzde 40 oranında zam yapıldı. 155 Nolu Şehiriçi Denetimli Özel Halk Otobüsleri için yeni fiyat tarifesi şu şekilde oldu: Manisa Kart indirimli tam 20 TL olurken, indirimli öğrenci 13,25 TL, kartsız tam ise 25 TL oldu. Daha önceki fiyat kartlı indirimli tam 14.50 TL, öğrenci kartlı 9,50 TL, kartsız tam 18 TL’ydi. 141 Nolu Kampüs Karayolcu Taşıma Kooperatifine bağlı otobüslerde ise tam kart 23,70 TL olurken, öğrenci 14,30 TL, kartsız tam ise 30 TL oldu.
Taksimetreli taksi tarifesi de şu şekilde belirlendi: Taksi açılışı 15 TL’den 23 TL’ye yükseldi. Kilometre 28 TL olurken, 1 saatlik ücret ise 210 TL oldu. İndi bindi ücretinin ise 100 TL olduğu bildirildi. (İHA)


Manisa'da toplu taşıma zam geldi
Yeni zamlı fiyatlar 2 Temmuz’dan itibaren geçerli olmaya başladı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de miras için ailesini katletmiş!
İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Hayatın Koordinatları ve Haritacılık Sosyolojisi!
Yunanistan ve Türkiye: Karşılaştırmalı bir inceleme
İzmir'de kaybolan 85 yaşındaki adamdan 5 aydır haber yok
İzmir'de metro vagonu raydan çıktı
İzmir'de barajlar boşaldı; su kesintileri artık her gün uygulanacak
Didim'in sultanları deplasmandan galibiyet ile döndü
Manisa'da defalarca bıçaklanan kadın dehşet anlarını anlattı





