Manisa’nın Salihli ilçesinde bir çiftçi tarlasında tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu.
Olay, Salihli’ye bağlı Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mersinli Mahallesi’nde yaşayan ve çiftçilikle uğraşan Mehmet Karakaya (42), kendisine ait traktörüyle Yeşilova Mahallesi’nde bulunan tarlasını sürmeye gitti. Karakaya’nın evine geri dönmemesi üzerine endişe eden yakınları aramaya çıktı. Tarlaya gittiklerinde traktörü park halinde, Karakaya’yı ise traktörden 100 metre ileride sırt üstü yatar vaziyette kanlar içerisinde bulan yakınları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Karakaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi.
Olay yerindeki incelemenin ardından Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Karakaya’nın cansız bedeni, daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Öte yandan evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Karakaya’nın yapılan incelemesinde vücudunun çeşitli yerlerinde 3 adet tabanca mermisi tespit edildiği öğrenilirken, olayın fail veya faillerinin tespit ve yakalaması için jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldığı öğrenildi. (İHA)
Manisalı çiftçi tarlasında öldürüldü
Manisa’da bir çiftçi tarlasında tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa'da oltayla 2 metrelik yayın balığı yakaladı