Bursa’da sivil eğitim uçağının düşmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden öğretmen pilot Furkan Otkum’un (27) Manisa’nın Salihli ilçesinden olduğu öğrenildi.
Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında UPT kuyruk numaralı Tecnam P 2002JF tipi, tek motorlu iki kişilik bir uçağın sokak arasına düşerek yanması sonucu Salihlili öğretmen pilot Furkan Otkum ve öğrenci pilot Murat Avşar hayatını kaybetti.
Salihlili pilot Furkan Otkum’un, Sevim-Sinan Otkum çiftinin 2 çocuğundan biri olduğu öğrenildi.
AK Parti Salihli İlçe Yönetimi’nde yer alan anne Sevgi Otkum’un Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) emeklisi, baba Sinan Otkum’un ise katip emeklisi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, Salihlili pilot Furkan Otkum’un, özel bir havacılık şirketinde pilot olarak çalıştığı ve eğitim programları çerçevesinde pilot olmak isteyenlere eğitim verdiği öğrenildi. (İHA)
Manisalı pilot hayatını kaybetti
Manisa acı haberle yıkıldı...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı