Muğla’nın Marmaris ilçesi Aktaş mevkiinde etkili olan şiddetli rüzgâr ve fırtına nedeniyle bir tekne kıyıya sürüklenerek karaya oturdu.
Aktaş mevkii sahilinde sbah saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olan şiddetli rüzgar fırtınaya dönüştü. Fırtınaya kapılan bir tekne ise sahile sürüklenerek karaya oturdu. Teknenin sahibi, hava şartları normale döndüğünde tekneyi bulunduğu yerden alacağını belirtti.
Olayın yaşandığı işletmenin sahibi İbrahim Karaman ise, "Arkadaşımızın teknesi fırtına sırasında tonoz ipinden kurtulmuş ve karaya sürüklenmiş. Biz de teknenin güvenliğini sağladık. İçinde kimse yoktu. Can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. İşletmeler olarak biz de önlemlerimizi aldık. Sabah saatlerinden bu yana rüzgâr çok şiddetli esiyor. Allah beterinden saklasın" dedi. (İHA) 


Marmaris’te şiddetli rüzgar tekneyi kıyıya sürükledi
Muğla’nın Marmaris ilçesi Aktaş mevkiinde etkili olan şiddetli rüzgâr ve fırtına nedeniyle bir tekne kıyıya sürüklenerek karaya oturdu.
Yorumlar
Trend Haberler
Harikalar diyarı Kazdağları beyaz örtüsü ile bir başka güzel
İzmir'de 24 bin haneye kahvaltı paketi dağıtımı başladı
İzmir'de genç müteahhidin sır ölümü
İzmir'de freni boşalan kamyon dehşet saçtı
İZSİAD Danışma Kurulu adaylık için Yüksel isminde uzlaştı
İzmir'de saplantılı eski sevgili cinayeti: Adresini değiştirdi yine kurtulamadı
Yağmur suları yükseldi, çayda mahsur kalan vatandaşı itfaiye kurtardı
Manisa'da otomobil elektrik direğine çarptı
Dijital Vicdan Muhasebesi
1921 Anayasası halen güncel mi?





