Muğla'nın Menteşe ilçesi Akçaova Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, yol kenarında park halindeki bir TIR’a çarptı. Kaza sonucu araç kullanılmaz hale gelirken, sürücü kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.
Edinilen bilgilere göre, 20 AAY 537 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hâkimiyetini kaybederek park halindeki TIR’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil kullanılamaz hale gelirken, çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbarın ardından bölgeye sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri araçta bulunan yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra yaralı şahıs ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Hastaneden alınan bilgilere göre, kazadan hafif yaralı olarak kurtulan şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma jandarma ekipleri tarafından sürdürülüyor. (İHA)
Muğla'da sürücü bu araçtan sağ çıktı
Muğla'da meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, yol kenarında park halindeki bir TIR’a çarptı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de motosiklete 3 kişi bindiler 2'si hayatını kaybetti
Karşıyaka Basketbol dağıldı
İzmir’de evlerine girdiler, ellerini kelepçeleyip paraları gasbettiler
İZBAN durağında feci ölüm
İzmir'de ekmeğe zam gelirken bu ilçede 7 TL'den satılıyor
Çarşıya gidiyorum" diyerek evden ayrıldı, 9 gündür haber alınamıyor
Manisa'da otomobil kamyona çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
EGİAD'ın yeni başkanı Kaan Özhelvacı oldu
Manisa'da iki işçi servis çarpıştı, 35 yaralı var
Manisa'da yüksek hızlı tren inşaatında iş kazası: 1 ölü