Aydın'ın Nazilli ilçesinde yalnız yaşayan ve kendisinden 2 gündür haber alınamayan yaşlı kadın şahıs evinde ölü olarak bulundu.
Olay, Yıldıztepe Mahallesi 152 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın giriş katındaki dairede yalnız yaşayan Hafize Çavuş'tan (75) 2 gündür haber alamayan ve sağlık durumundan şüphelenen komşuları ve yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çilingir marifeti ile eve girerken, yaşlı kadın içerde hareketsiz yatar halde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Çavuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. Çavuş'un ölüm haberini alan komşuları ve yakınları yasa boğuldu. Yaşlı kadının cansız bedeni gerekli olay yeri inceleme çalışmalarının ardından hastane morguna kaldırıldı.
Nazilli'de yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Aydın'ın Nazilli ilçesinde yalnız yaşayan ve kendisinden 2 gündür haber alınamayan yaşlı kadın şahıs evinde ölü olarak bulundu.
Yorumlar
Trend Haberler

Türkiye’nin ilk sünger otoparkı İzmir’de yapıldı

Manisalı üretici 35 yıl sonra ata tohumlarıyla sebze yetiştirmeye başladı

Manisa'da öğrencilere ücretsiz ulaşım

İzmir'de tramvay kazası!

Manisa'da trafik kazası: 1 kişi öldü

İzmir'de belediye otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı

İzmir’de yüzü maskeli kadın iş yerine böyle ateş etti

Dolmuş şoförü direksiyon başında hayatını kaybetti

İzmir'de kalabalığın ortasında silahlı saldırı

İzmir'in korkulu rüyası 'hayalet nişancı' yakalandı