İzmir'in Buca ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen anne ve 2 yaşındaki çocuğuna otomobil çarptı. Meydana gelen kazada küçük çocuk hayatını kaybederken, yaralı olan annesi hastaneye kaldırıldı.
Kaza saat 22.00 sıralarında Doğuş Caddesi Tarık Akan Kültür Merkezi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmek isteyen Suriye uyruklu İman Muhayyid (36) ve çocuğu Cud Massini'ye (2), N.E. (45) idaresindeki 45 FP 662 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve çocuğu metrelerce sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralandığı belirlenen anne ve çocuğu, sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.
Küçük çocuk kurtulamadı
Kazada ağır yaralanan 2 yaşındaki Cud Massini, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Küçük çocuğun cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ağır yaralanan anne İman Muhayyid'in ise tedavisi sürüyor.
Kaza sebebiyle otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(İHA)
Otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Yolun karşısına geçmek isteyen anne ve 2 yaşındaki çocuğuna otomobil çarptı. kazada küçük çocuk hayatını kaybederken, yaralı olan annesi hastaneye kaldırıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

İzmir'de minik Nazlı havuza düşüp hayatını kaybetti

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı

Solunum cihazına bağlı hayatı, alevler arasında sona erdi