CHP'li Özgür Özel ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in vefatının birinci yılında Manisa'da düzenlenen hayır programına katıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki hayır yemeğinin ardından Zeyrek'in mezarını ziyaret eden Özel ve Yavaş, dualarla anma gerçekleştirdi.
Özgür Özel ile Mansur Yavaş, Ferdi Zeyrek'in vefatının birinci yıl dönümü dolayısıyla Manisa'da düzenlenen anma programına katıldı. Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen hayır yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Özel ve Yavaş, Zeyrek için okutulan dualara eşlik etti. Programa çok sayıda vatandaş, partili ve belediye yöneticisi katıldı.
Hayır yemeğinin ardından Özel ve Yavaş, Zeyrek'in kabristanının bulunduğu Çatal Mezarlığı'na geçti. Burada merhum başkanın mezarını ziyaret eden heyet, dua ederek karanfil bıraktı.
Duygusal anların yaşandığı mezarlık ziyaretinde Ferdi Zeyrek, sevenleri tarafından bir kez daha rahmet ve özlemle anıldı. Yapılan duaların ardından anma programı sona erdi.(İHA)

Özgür Özel ve Mansur Yavaş'tan Ferdi Zeyrek'e vefa ziyareti
Cumhuriyet Meydanı'ndaki hayır yemeğinin ardından Zeyrek'in mezarını ziyaret eden Özel ve Yavaş, dualarla anma gerçekleştirdi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
Şarampole düşen traktörünün altında hayatını kaybetti
Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu
Çeşme ve Urla’da metrekare fiyatları 200 Bin TL’yi aşarak rekor kırdı
Manisa'da attan düşen kadından acı haber
4 yaşındaki kayıp çocuk sulama havuzunda ölü bulundu
CHP’nin Kapatılması ve Yeniden Açılmasının Hikayesi
CHP içi çatışmalar daha önce mahkemelik oldu mu?
CHP Mallarına El Konulması Meselesi
İZSİAD Üyeleri EÇEV'in bağış şampiyonu oldu





