DSİ 2. Bölge Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 1 aydır devam eden geleneksel“ DSİ Spor Bahar Futbol Turnuvası”nı 21. Şube Müdürlüğü ( İzmir) kazandı. Finalde 23 Şube Müdürlüğü (Uşak)ı geçen şampiyon takıma kupasını DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker verdi.

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü bünyesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen “DSİ Spor Bahar Futbol Turnuvası”nın 2019 şampiyonu 21. Şube Müdürlüğü (İzmir) oldu. 

Final mücadelesinde 23. Şube Müdürlüğü (Uşak) ile karşılaşan şampiyon takım, 3 kez geri düşmesine rağmen maça tutunmayı başardı. Son dakika golü ile 3-3 lük beraberliği yakalayan ve final maçını penaltı atışlarına götüren 21. Şube Müdürlüğü, penaltı atışlarında da 7-6 galip gelerek kupaya uzandı.

Şampiyon takıma kupasını DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker verirken, turnuvayı 23. Şube Müdürlüğü (Uşak ) 2. Kalite Kontrol ve Laboratuvar Şube Müdürlüğü ise 3.  olarak tamamladı.

Kıran kırana geçen final mücadelesinde ter döken tüm sporcuları tek tek kutlayan DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, turnuvanın 10 yıldır aralıksız düzenlendiğinin altını çizdi. DSİ Spor Bahat Futbol Turnuvası’nın kurum kültürü açısından çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Eker “ Çalışanlarımızın turnuvaya ilgilisi büyük oluyor.  Personelimiz zorlu mücadelelerde hem eğleniyor hem de birbirleri arasındaki uyum ve koordinasyon gelişiyor. Dostluklarını pekiştiriyor. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı kutluyorum” dedi.