Uşak Belediyesi’nin Halk Ekmek ve kısa süre önce satışına başladığı temiz içerikli Halk Süt Projesinin ardından vatandaşa müjdelediği Halk Yumurta; kentin çeşitli noktalarında vatandaşla buluşmaya başladı.
Son zamanlarda artan süt fiyatlarının tüketiciyi zor durumda bırakması ve vatandaşın süte ulaşımının zorlaşması nedeniyle geliştirilen Halk Süt projesi, Başkan Yalım ve ekibinin özellikle önem verdiği projelerden biri olarak kısa süre önce hayata geçirilmişti.
Şimdi de artan fiyatlar karşısında temel besin kaynaklarından olan yumurtaya ulaşmakta zorlanan tüketiciler için Halk Yumurta projesini başlatan Başkan Yalım; “Tüm vatandaşlarımız artık ekonomik ve sağlıklı bir yumurtaya ulaşabilecek. Kentimize hayırlı olsun” dedi.
30’lu Halk Yumurtanın 60 TL’den satışa sunulduğunu ve bunu piyasanın çok çok altında bir fiyat olduğunu kaydeden Başkan Yalım; “Seçimlerden önce verdiğimiz sözü yerine getirdik. Vatandaşımızın hane ekonomisine az da olsa bir katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Ben Halk Yumurtanın şimdiden kentimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Uşak’ta uygun fiyata sağlıklı yumurtaya ulaşmak artık çok kolay
Halk Yumurta; kentin çeşitli noktalarında vatandaşla buluşmaya başladı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi

Yangında alevlerin arasında kalan bebek hayata tutunamadı