İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ile birlikte Bergama'ya bağlı Bozköy, Çalıbahçe ve Bozyerler köylerini ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Kocaoğlu, Bakırçay şantiyesinin devreye girmesi sayesinde bölgedeki proje ve yatırımların artık çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirileceğini belirtti; “Yerelde kalkınmayı gerçekleştirmek üzere yürüttüğümüz kırsal destek çalışmalarını bıkmadan, usanmadan ve inatla sürdüreceğiz” diye konuştu.

Başkan Kocaoğlu, Bozyerler köyünü ziyareti sırasında, küçükbaş hayvancılığın desteklenerek geliştirilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında, Büyükşehir Belediyesi'nin koyun ve koç dağıtımından yararlanan Elif Gökçe'nin ağılına uğramayı da ihmal etmedi. Proje sayesinde şimdiden küçük bir sürü sahibi olduklarını dile getiren Elif Gökçe, Başkan Aziz Kocaoğlu'na bölge halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bozköy'de ise köy kooperatifinin kurmayı planladığı zeytinyağı işleme tesisi inşaatına destek verilmesi talebini değerlendireceklerini söyledi.