Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde gerçekleştirdikleri denetim ve uygulamalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, kent dokusunu bozan ve çevreyi kirleten kişi ve firmaları tespit ederek cezai işlem uyguluyor.
İlçe genelinde denetimlerini titizlikle sürdüren Zabıta ekipleri, Güvercinlik, Torba ve Kızılağaç Mahallelerinde, otobüslerin sıklıkla park ettiği yol kenarlarına atılmış çöplerde incelemeler yaptı. Ekipler tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda, yol kenarlarına çöp attığı tespit edilen otobüs plakası ve firmasına, Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddesince cezai işlem uygulandı. Yapılan son uygulamalar kapsamında 2025 yılı içerisinde toplam 524 kişi ve firmaya 1 milyon 643 bin 748 TL ceza kesildi. Belediye ekipleri ayrıca, belirlenen yerler dışında park eden otobüslere de ilgili kanun maddesince cezai işlem uyguluyor.
Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent düzenini bozan ve çevreyi kirletenlere karşı denetim ve uygulamalarına devam edecek. (İHA)
Yol kenarlarına çöp atan firmalar tespit edildi
Ekipler, kent dokusunu bozan ve çevreyi kirleten kişi ve firmaları tespit ederek cezai işlem uyguluyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa’da feci kaza 1 ölü 11 yaralı
Manisa'da traktörü durdurmak isterken hayatından oldu
Lozan’a ilişkin güncellenen yalanlar
Devrilen traktörün üzerinden yola savrulan genç kadın hayatını kaybetti
Manisa'da baraj çevresi bal ormanına dönüşüyor
İzmir'de yasa dışı trol avcılığına dron'lu suçüstü
19 yaşındaki Muhammet 5 gündür kayıp
İzmir’de ilginç kaza: Otomobil tekneyle çarpıştı
Aydın’da 15 yaşındaki Eda ve 11 yaşındaki Şahin ölüme böyle gitti
Turgutlu'nun Yediveren iicirinde fiyatlar yeniden tavan yaptı!





