İzmir'in Urla ilçesinde, ormanlık alanda kaybolan av köpeği ‘Zidan’ iki gün boyunca gerçekleştirilen aramalar sonucunda 6 metre derinlikteki içi boş bir kuyunun içerisinde bulundu. Köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Urla'da bulunan avcılar kulübüne üye Yusuf Ülküm, geçtiğimiz günlerde iki av köpeği ile birlikte Kuşçular Mahallesi ormanlık alanda ava çıktı. Bir süre sonra Ülküm, iki köpeğinden birisi olan ‘Zidan’dan haber alamadı. O gün tüm çabalara rağmen köpeğine ulaşamayan Yusuf Ülküm, ertesi gün de köpeğini arama çalışmalarına devam etti. Bir süre sonra bölgedeki vatandaşların da katıldığı arama çalışmalarında, ‘Zidan’ yaklaşık 6 metre derinlikteki içi boş bir kuyunun içerisinde bulundu. Uzun uğraşlar sonucu kuyudan çıkarılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, köpeğine kavuşmanın sevincini yaşayan Yusuf Ülküm, “İki günlük aramaların neticesinde köpeğime kavuştum. Sağlığı da yerinde olduğu için çok mutuyum” dedi. (İHA)
Zidan 2 gün sonra bulundu
Av köpeği ‘Zidan’ yaklaşık 6 metre derinlikteki içi boş bir kuyunun içerisinde bulundu.
Yorumlar
Trend Haberler

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Şehit ateşi Manisa'ya düştü

Şehit Üsteğmen'den yürek dağlayan veda: "Beklemesinler"

Manisa'da hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı

Cumhuriyet darbe değil devrimdir

Manisa'da yangından geriye küle dönen evler ve tarlalar kaldı