Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Hatay'daki arama-kurtarma faaliyetlerine katılan Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 16 yaşındaki Şevval Deniz'i yıkılan binanın enkazından sağ olarak kurtardı.
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok kentte yıkıma neden olan depremlerin ardından vakit kaybetmeden deprem bölgesine hareket eden Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Hatay'da yürütülen arama-kurtarma faaliyetlerinde inanılmaz bir kurtuluşa ortak oldu.
Şiddetli depremler sonrası büyük bir yıkımın yaşandığı Hatay’da, yıkılan bir binanın enkazında çalışan Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, gelen ses üzerine yoğunlaştığı bölgede saatler süren uğraş sonucu 16 yaşındaki Şevval'i sağ olarak kurtardı. Enkazdan çıkarıldıktan sonra gözyaşlarına boğulan Şevval, kendisini kurtaran itfaiye erlerince sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye götürüldü. (İHA)
16 yaşındaki Şevval, enkazdan altından sağ kurtarıldı
Yorumlar
Trend Haberler

Atatürk, İnönü, Atsız ve Sırrı

İzmir'de trafikte döner bıçağı ile saldırdı

Manisa'da traktör kazası: 1 ölü, 1 yaralı

PKK’nın manifestosu üzerine

Manisa'da motosiklet yoldan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı

Çeşme Maratonu'nda iyilik peşinde koştular

Manisa'da alzheimer hastası yaşlı adam her yerde aranıyor

İzmirli imam hayatını kaybetti

Ege Denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem

Öğle namazını kıldırdı, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti