Menteşe Belediyesi, Akbük sahiline yönelik girişimleri sonucunda halk plajı olarak belirlenen kıyı şeridinin belirli bölümlerinin halka açıldığını açıkladı.
Menteşe Belediyesi ve Menteşe Kaymakamlığı’na bağlı görevli ekipler tarafından bölgede yapılan ortak çalışma ile işgale son verilerek halk plajı boşaltıldı. Ücretsiz olarak halkın kullanımına açılan Akbük’te otopark ücreti hariç halk plajına girişte ücret alınmayacak.
Geçtiğimiz günlerde Akbük sahiline girişte ücret alınan kulübe Menteşe Belediyesi’nce yapılan cezai işlem sonrasında kaldırılmıştı. Ayrıca Akbük sahilinde tehlike oluşturduğu gerekçesiyle 09.00 ila 18.00 saatleri arasında araç girişi de yasaklandı. (İHA)
Akbük Plajının bir bölümü ücretsiz halka açıldı
Menteşe Belediyesi, Akbük sahiline yönelik girişimleri sonucunda halk plajı olarak belirlenen kıyı şeridinin belirli bölümlerinin halka açıldığını açıkladı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Yaz geldi derken, İzmir Ödemiş beyaza büründü

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da lise öğrencisinden acı haber

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bayındır'da hafta sonu Çiçek Festivali var

Aydın'da sevilen akademisyen hayatını kaybetti

Manisa'da kayıp yaşlı adam ölü bulundu

Urla Enginar Festivali başladı