Menteşe Belediyesi, Akbük sahiline yönelik girişimleri sonucunda halk plajı olarak belirlenen kıyı şeridinin belirli bölümlerinin halka açıldığını açıkladı.
Menteşe Belediyesi ve Menteşe Kaymakamlığı’na bağlı görevli ekipler tarafından bölgede yapılan ortak çalışma ile işgale son verilerek halk plajı boşaltıldı. Ücretsiz olarak halkın kullanımına açılan Akbük’te otopark ücreti hariç halk plajına girişte ücret alınmayacak.
Geçtiğimiz günlerde Akbük sahiline girişte ücret alınan kulübe Menteşe Belediyesi’nce yapılan cezai işlem sonrasında kaldırılmıştı. Ayrıca Akbük sahilinde tehlike oluşturduğu gerekçesiyle 09.00 ila 18.00 saatleri arasında araç girişi de yasaklandı. (İHA)
Akbük Plajının bir bölümü ücretsiz halka açıldı
Menteşe Belediyesi, Akbük sahiline yönelik girişimleri sonucunda halk plajı olarak belirlenen kıyı şeridinin belirli bölümlerinin halka açıldığını açıkladı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de sokak ortasında silahlı çatışma
İzmir hafta sonu Bardacık İncir Festivali var
Kürt sorunu 100 yıllık mı?
İzmir'de belediye başkanının makam aracına silahlı saldırı anı kamerada
Börülce üreticisinin yüzü gülüyor
Daldan dala uçan gibonlar İzmir’de
Geleceğe Bir İz, Yarına Bir Eser Bırakmak
Yolcu otobüsü tıra arkadan çarptı: 2 ölü, 3'ü ağır 18 yaralı
Son Savunma Savaşı: Sakarya
Manisa'da kadınların el emeği ürünleri gece pazarında satışa çıktı




