Altay yönetimi, son üç genel kurulda başkan adayı çıkmaması ve mali sorunlar nedeniyle istifa ederek kulübe kayyım atanması talebiyle mahkemeye başvurdu.
İzmir’in 112 yıllık köklü kulüplerinden Altay’da kritik bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı kulüpte Sinan Kanlı başkanlığındaki yönetim, görevinden istifa ederek kulübe kayyım atanması talebiyle İzmir Adliyesi’nde ilgili mahkemeye başvuruda bulundu.
Yönetimin mahkemeye sunduğu dilekçede, son üç olağan genel kurulda başkan adayı çıkmaması ve kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılar gerekçe olarak gösterildi.
Mahkemenin kayyım ataması halinde, görevlendirilecek kayyımın seçimli genel kurul kararı alması bekleniyor. Ancak bu süreçte de başkan adayı çıkmaması durumunda, Altay’ın tasfiye edilmesi ihtimalinin gündeme gelebileceği ifade edildi. (İHA)
Altay’da kayyım süreci başladı
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa’da arıcıların peteklerine eksi 30 derecelik koruma
Balkondan düşen 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
İzmir'de yol kenarında bekleyen motosiklet sürücüsü canından oldu
İzmir'de hafta sonu köyde üzüm festivali var
Manisa'da Kula'da traktör kazası can aldı
Menderes’lerin idamı ve idamları önleme çabaları
Kayıp yaşlı adamdan 5 gün sonra acı haber geldi
Eylülün Hafızası ve Şarkıların Dili
Köyceğiz’de elektrik akımına kapılan esnaf hayatını kaybeti
Fethiye'de baba ve iki çocuğu iş yerinde ölü bulundu




