Sağanak yağışların etkili olduğu Aydın’da meteoroloji, metrekareye düşen yağış miktarını açıkladı. Verilere göre son 24 saatte en fazla yağış 71,3 kilogram ile Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi'ne düştü. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre, çoğunluğu gece olmak üzere son 24 saat içerisinde Bozdoğan’a 10,6 kilogram, Buharkent’e 24,9 kilogram, Didim'e 68,4 kilogram, Efeler’e 19,5 kilogram, Germencik’e 34,7 kilogram, İncirliova’ya 20,1 kilogram, Karacasu’ya 16,1 kilogram, Karpuzlu’ya 16,5 kilogram, Koçarlı’ya 11,5 kilogram, Kuyucak Musakolu’ya 54,3 kilogram, Kuşadası Güzelçamlı’ya 71,3 kilogram, Köşk’e 10,4 kilogram, Nazilli’ye 31,6 kilogram, Sultanhisar’a 15,2 kilogram, Söke'ye 25 kilogram, Yenipazar’a 19,3 kilogram, Çine Hacıpaşalar'a ise 40,3 kilogram yağış düştü.
Yağışların gece yarısına kadar yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak olacak şekilde devam edeceği tahmin ediliyor.(İHA)
Aydın’da en fazla yağış Kuşadası'na düştü
Aydın’da dünden bu yana etkili olan yağışların ardından metrekare başına en fazla yağış 71,3 kilo ile Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’ne düştü.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu
Aydın Paşa Yaylası'nda kar keyfi
İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı
İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun
İzmir'deki feci kazada ağır yaralanan yazar yaşam mücadelesini kaybetti
İzmir'de öğretmen öğrencileri evine temizliğe götürdü
Manisa'da alkol masasında tartışma kanlı bitti
Eski İHD İzmir Başkanı dağlık alanda ölü bulundu
Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor
Aliağa Gemi Söküm Bölgesi’nde iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti




