Gökova Körfezi'nin yaklaşık 3-4 kilometre kuzeyinde bulunan bölgede çıkan yangına havadan 10 helikopter, 4 uçak, karadan 26 arazöz, 9 su tankeri, 3 dozer, 228 personel ile Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve gönüllüler müdahaleye başladı. Söndürme çalışmalarına Yenice ve çevre mahallelerden çok sayıda vatandaş da traktör ve su tankerleriyle destek veriyor. Ekiplerin hızlı ve koordineli müdahalesi sayesinde alevlerin Gökova ve Akyaka'yı tehdit edecek boyuta ulaşmasının önüne geçildi. Yangın kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.
İlk belirlemelere göre yangında yaklaşık 5 hektarlık alan zarar gördü. Zarar gören alanın yaklaşık 2,5 hektarını orman, 2,5 hektarını ise ziraat arazisi oluşturdu. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. (İHA)
Traktörünü ve su tankerini alan yangına koştu
Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde tarım arazisinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede ormanlık alana sıçradı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de bankadaki rehine krizinde 5 çalışan kurtarıldı, şüpheli gözaltında
İzmir’in Kurtuluşunun Anlamı
Manisa’da dehşet: Baba, eşini ve kızını bıçakladı
Çeşme’de denizi köpük kutular bastı
İzmir Demek; Kurtuluş, Demokrasi ve Kardeşlik Demektir
Manisa'da çay bahçesi tuvaletinde gizli kamera skandalı
Keçilerin 'Mavi yolculuğu' 100 yıldır sürüyor
Kuşadası'nda bir iş adamı denizde boğuldu
Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı taburcu oldu
22 yaşındaki Zeynep Mestan, Turgutluspor'un teknik direktörü oldu




