Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Muğla’da hava sıcaklığının 25, deniz suyunun 22 derece dolayında seyretmesi ile vatandaşlar yaz sezonunu açtı. Ula ilçesine bağlı 'Sakin Kent' unvanlı Akyaka Mahallesi'nde sert esen rüzgar ve dalgalara rağmen vatandaşlar yüzmeye devam etti.
Muğla’nın Ula ilçesine bağlı 'Sakin Kent' unvanlı Akyaka Mahallesi'nde deniz adeta köpürdü. Gökova Körfezi'nin ünlü rüzgarı 'Deli Mehmet'le Akyaka sahilinde denizden karaya vuran dalgalarda vatandaşlar, tehlikeye aldırış etmeden yüzmeyi sürdürdüler.
Gökova Körfezi'nde sert esen rüzgara rağmen çok sayıda vatandaş denizde yüzmeyi tercih etti. Sahilden 150-200 metre açıkta insan boyunu geçmeyen derinlik nedeniyle sert esen rüzgar ve dev dalgalara aldırış etmeyen vatandaşlar saatlerce denizde kalmayı ve dalgalarla adeta dans etmeyi tercih ettiler.
Sert esen rüzgar ve dalgalara rağmen denizde yüzen bir vatandaş, “Yaz sezonunu açmış bulunmaktayız. Mayıs ayındayız. Akyaka’da güneşli bir hava var bugün. Ciddi bir rüzgar var ama sıkıntı vermiyor deniz seviyesi alçak oluğu için burada. Girenler giriyor. Keyifli vakit geçiriyor herkes. Turistler de bir yandan gelmeye başlamış ve kalabalık artıyor gün geçtikçe. Hafta sonları çok yoğun oluyor. Hafta içi geldik biz yoğunluk biraz daha az olsun diye” dedi. (İHA)
Azgın dalgalarda tehlikeli dans
Muğla’da hava sıcaklığının 25, deniz suyunun 22 derece dolayında seyretmesi ile vatandaşlar yaz sezonunu açtı.
Yorumlar
Trend Haberler
Çeşme'de 13 plaj ve 2 marinada Mavi Bayrak dalgalanacak
Poşetler içinde bulunan 33 ölü kedi ile ilgili soruşturma başlatıldı
Teleferik’te yaz tarifesi başladı
Muğla'da otomobilin çarptığı genç hayatını kaybetti
27 Mayıs Üzerine Bir Değerlendirme
82 yaşındaki Mehmet dededen 60 saattir haber alınamıyor
Manisa'da toplu taşıma 5 gün boyunca ücretsiz olacak
Manisa'da barajlar doldu, kapaklar açıldı
El Ele, Gönül Gönüle Bir Bayram Coşkusu
Kurban Bayramı’nda toplu ulaşım düzenlemesi




