Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Muğla’da hava sıcaklığının 25, deniz suyunun 22 derece dolayında seyretmesi ile vatandaşlar yaz sezonunu açtı. Ula ilçesine bağlı 'Sakin Kent' unvanlı Akyaka Mahallesi'nde sert esen rüzgar ve dalgalara rağmen vatandaşlar yüzmeye devam etti.
Muğla’nın Ula ilçesine bağlı 'Sakin Kent' unvanlı Akyaka Mahallesi'nde deniz adeta köpürdü. Gökova Körfezi'nin ünlü rüzgarı 'Deli Mehmet'le Akyaka sahilinde denizden karaya vuran dalgalarda vatandaşlar, tehlikeye aldırış etmeden yüzmeyi sürdürdüler.
Gökova Körfezi'nde sert esen rüzgara rağmen çok sayıda vatandaş denizde yüzmeyi tercih etti. Sahilden 150-200 metre açıkta insan boyunu geçmeyen derinlik nedeniyle sert esen rüzgar ve dev dalgalara aldırış etmeyen vatandaşlar saatlerce denizde kalmayı ve dalgalarla adeta dans etmeyi tercih ettiler.
Sert esen rüzgar ve dalgalara rağmen denizde yüzen bir vatandaş, “Yaz sezonunu açmış bulunmaktayız. Mayıs ayındayız. Akyaka’da güneşli bir hava var bugün. Ciddi bir rüzgar var ama sıkıntı vermiyor deniz seviyesi alçak oluğu için burada. Girenler giriyor. Keyifli vakit geçiriyor herkes. Turistler de bir yandan gelmeye başlamış ve kalabalık artıyor gün geçtikçe. Hafta sonları çok yoğun oluyor. Hafta içi geldik biz yoğunluk biraz daha az olsun diye” dedi. (İHA)
Azgın dalgalarda tehlikeli dans
Muğla’da hava sıcaklığının 25, deniz suyunun 22 derece dolayında seyretmesi ile vatandaşlar yaz sezonunu açtı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
Manisa'da ameliyat yaptığı sırada kalp krizi geçiren doktor hayatını kaybetti
İzmir’de bir kadın ormanlık alanda darbedildi
Kuyumcuların 'müşteri' kavgası kamerada
İzmir'de kış destek paketi ve nakdi yardım
Başkan Durbay gözlem amacıyla yoğun bakıma alındı
Çeşme'deki motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı
Hafriyat kamyonu, önüne aldığı otomobili 100 metre sürükledi
Kavga değil adeta meydan muharebesi
Kentten Köye Kaçış!





