Bayındır'da aniden etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle pazar yerinde büyük panik yaşandı. Devrilen tezgahlardaki ürünler çevreye savrulurken, vatandaşlar da güvenli alanlara sığınmaya çalıştı.
Olay, Bayındır ilçesine bağlı Çırpı Semti'nde kurulan semt pazarında meydana geldi. Alışverişin yoğun olduğu sırada aniden etkisini artıran fırtına, paniğe yol açtı. Pazar alanını etkisi altına alan kuvvetli rüzgar nedeniyle tezgahlar devrilirken, ürünlerde etrafa savruldu. Yaşanan panik sırasında vatandaşlar güvenli alanlara ulaşabilmek için koşuştururken, pazar yerini yoğun bir toz bulutu kapladı. Görgü tanıkları, birkaç dakika süren olay sırasında pazar yerinin adeta savaş alanına döndüğünü ifade etti.
Şiddetli rüzgarın etkisini kaybetmesinin ardından pazarcı esnafı ve vatandaşlar tezgahları ve malzemeleri yeniden toplamaya çalışırken, olayda ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. (İHA)
Bayındır'da fırtına paniği yaşandı, pazar yerinde tezgahlar dağıldı
. Devrilen tezgahlardaki ürünler çevreye savrulurken, vatandaşlar da güvenli alanlara sığınmaya çalıştı.
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa'nın mahallelerinde "Şalvar Gecesi" coşkusu
İzmir’de ayı saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti
İzmir'de geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın
Adnan Menderes Havalimanında hareketli anlar: 4 polis bıçaklandı
İzmir'de kaza yapan traktörün sürücüsü hayatını kaybetti
İzmir'de sulama kanalında yürek yakan ölüm
İzne gelen uzman çavuş kazada hayatını kaybetti
İzmir Yanıyor, Sabrımız Eriyor!
İzmir’de doktorların tavsiye ettiği ömrü uzatan pazar
Öldü sanıldı, 110 kilometre uzakta ortaya çıktı





