Merkezefendi Belediyesi tarafından ‘Tüm Canlar Bize Emanet Mama Makineleri Tanıtım Fuarı' gerçekleştirildi. Türkiye'nin dört bir noktasından belediye başkanları ve ilgili birim müdürlerinin katıldığı fuarda konuşan Başkan Doğan, “Merkezefendimizde sosyal belediyeciliği ön plana çıkardık. Hem ürettik hem doğa dostu bir belediye olduk” dedi.
Çevre dostu ve sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçede birçok hizmeti hayata geçiren Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi'nin kendi imkanlarıyla ürettiği mama makineleri gerçekleştirilen ‘Tüm Canlar Bize Emanet Mama Makineleri Tanıtım Fuarı'nda tanıtıldı. Belediye bütçelerine katkı sağlayan ve tasarruf odaklı yaklaşımlarıyla dikkat çeken mama makineleri konusunda, Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen Belediye Başkanları ve ilgili birim müdürlerine sunum yapıldı. 7 büyükşehir belediyesi, 2 il belediyesi ve 41 ilçe belediyesinden katılımcıya en ince ayrıntısına kadar yapılan sunumda, mama makinelerini Merkezefendi Belediyesi'nden temin eden belediyelere de yer verildi.
Tanıtım fuarının ikinci gününde ise sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirme hedefiyle hayata geçirilen Merkezefendi Belediyesi Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi'nden başlayarak, üretim odaklı ve sosyal projeler yerinde incelendi. Heyet, iki günlük program sonunda mama makinelerinin belediyeler ve kurumlar için önemli olduğunu belirterek, kendi şehirlerinde de bu hizmeti uygulamak istediklerini söyledi.
Belediye mama makinesi üretti
Merkezefendi Belediyesi tarafından ‘Tüm Canlar Bize Emanet Mama Makineleri Tanıtım Fuarı' gerçekleştirildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

İzmir'de çilek festivali var

İzmir'de genç kız, eski sevgilisi tarafından öldürüldü

Bayındır'da hafta sonu Çiçek Festivali var

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da kayıp yaşlı adam ölü bulundu

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

İzmir'de belediyeden ücretsiz saç tıraşı

Ege Denizi’nde 4.4 şiddetinde deprem

Kütahya’da depremler devam ediyor