CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın da katıldığı açılışta seçimin önemine vurgu yapıldı.
CHP İl Başkanı Erden Köybaşı ve yönetimi tarafından hazırlanan Seçim Koordinasyon Merkezi bir iş merkezinde açıldı. Seçim gününe kadar seçim çalışmalarının koordinasyonunun yapılacağı merkezde seçim akşamı da sandık görevlilerinden elde edilen sonuçlar bilgisayara işlenecek. CHP SKM’nin açılışında konuşan Grup Başkanvekili Özgür Özel, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nu ikinci tura kalmadan seçtirmek için çalışacaklarını söyledi.(İHA)
CHP Grup Başkanvekili Özel SKM açılışına katıldı
Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi, Balıkesir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da kayıp yaşlı adam ölü bulundu

Bayındır'da hafta sonu Çiçek Festivali var

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

Urla Enginar Festivali başladı

Burhaniye’ de kayısı bereketi yaşanıyor

İzmir'de belediyeden ücretsiz saç tıraşı

Kütahya’da depremler devam ediyor