Muğla’nın Milas ilçesinde okey oynamak için bir kıraathanede toplanan bir grup dede arasında çıkan kavgada ıstakalar havada uçuştu. Baskı yapma, düzgün taş atmama yüzünden çıktığı öğrenilen kavgada güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler izleyenlere ‘pes’ dedirtti. Kavga sonucu hafif yaralanan öfkeli dedeler, daha sonra evlerinin yolunu tuttu.
Olay, Milas ilçe merkezinde bulunan bir kıraathanede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, emekli olan ve vakit geçirmek için bir kıraathanede toplanıp birlikte okey oynayan 4 yaşlı adam oldukça keyifli bir şekilde okey oynarken, masada bulunanlardan biri oyunu tamamladı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, okey oynarken oyunu bitiremediği için gerildiği gözlenen dedelerden biri üstünde bulunan diğer dedeye öfkelendi. Sakin bir şekilde başlayan kavgada yenilen dedelerden biri üstünde oturan diğer dedeye bağırıp eline aldığı ıstaka ile hafif şekilde vurdu. Bu hamleden sonra daha da şiddetlenen kavgada aynı masada okey oynayan iki dede birbirlerini ıstaka ile darp ettiler.
Okey masasındaki diğer ortakların müdahil olmadığı kavgada, kavga eden öfkeli dedeleri garson ayırdı. Dedelerden biri başından aldığı darbe nedeniyle yaralanırken ilginç kavga güvenlik kamerasına böyle yansıdı. (İHA)

Dedelerin okey masasındaki taş kavgası kahveyi karıştırdı
Okey oynamak için bir kıraathanede toplanan bir grup dede arasında çıkan kavgada ıstakalar havada uçuştu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki vahşette kan donduran ifade
Soma'da Zeybek Festivali yoğun ilgi gördü
İzmir'de cam silerken 4. kattan düşen adam hayatını kaybetti
Poşetler içinde bulunan 33 ölü kedi ile ilgili soruşturma başlatıldı
Muğla'da otomobilin çarptığı genç hayatını kaybetti
19 Mayıs: Gençlik Marşının Hikayesi
İZDENİZ'den bayrama özel Urla ve Mordoğan'a sefer
Deniz suyu 2 dakika içinde 80-100 metre çekilip tekrar geri geldi
İZSİAD'da yapay zekanın etkileri konuşuldu
82 yaşındaki Mehmet dededen 60 saattir haber alınamıyor



