Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; 17.03.2025 Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren Denizli ve çevre illerde Afyonkarahisar ve Uşak bölgelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına 50-70 km/sa beklendiğini açıkladı.
Pazartesi akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, toz savrulması, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulunuldu. (İHA)
Denizli’ye kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından Denizli’de beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı
İzmir'de anne ve babasını öldürüp hayatını son verdi
İzmirli tur otobüsü şarampole yuvarlandı ölü ve yaralılar var
İzmir’de zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de sağanak yağış yolları göle çevirdi
İzmir’de parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı
Foça'da kızıyla telefonda görüşürken sel sularına kapıldı
Tiyatronun sembol isimlerinden Melek Tartan vefat etti
İzmir'de korkutan patlama bina yıkıldı
İzmir'deki yangında 91 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi





