Olumsuz hava şartlarının devam ettiği Afyonkarahisar'da soğuk hava sebebiyle donan şelale ve göller, hayranlık uyandıran görüntüler oluşturdu.
Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da olumsuz hava şartları devam ederken sıcaklıkların sıfır derecelerin altında seyrettiği kentte birçok göl, gölet ve şelale dondu. Şuhut ilçesi Senir köyü sınırları içerisinde yer alan Uçak Şelalesi de soğuk havadan dolayı donarak, seyrine doyumsuz manzara ortaya çıkardı.
Donan şelalenin güzelliği, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz tarafından dron görüntüsü ile çekilirken, masalsı manzaralar ortaya çıkardı.(İHA)



Donan şelalenin hayranlık uyandıran görüntüsü
Ege'de olumsuz hava şartları devam ederken sıcaklıkların sıfır derecelerin altında seyrettiği yerlerde birçok göl, gölet ve şelale dondu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
İzmir'de ev sahibi kiracısını öldürdü
İzmir'de köpek dehşeti: 3 yaşındaki Ada'nın yüzü pençe ve ısırıkla dolu
Manisa’da 33 yaşındaki şahıs boş arazide ölü bulundu
İZSİAD Başkanı Yüksel: "Kurumların iç işleyişlerine müdahale etmeyiz"
Neden Dedikodu Yaparız?
Forklift kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti
Yaşlı adam parkın lavabosunda ölü olarak bulundu
İZSİAD iftarında güçlü "İzmir Lobisi" mesajı ön plana çıktı
İzmirli "Gezen Zeybek" Avrupa meydanlarında



