Manisa’nın Salihli ilçesinde tarlasına su götürmek için arazide keşif yapan çiftçi, 10 metre yükseklikten düştüğü dereden itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından çıkarıldı.
Alınan bilgiye göre, Salihli’nin Allahdiyen Mahallesi’nde çiftçilik yapan 54 yaşındaki çiftçi Zekeriya Kaya, tarlasına su götürebilmek için arazide keşif yapmaya başladı. Bu sırada 10 metre yükseklikten Şeytan Deresine düşen çiftçi yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Derenin içinde mahsur kalan ve yaralanan Kaya, ekiplerin yardımıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Yaralı Çiftçi Kaya’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (İHA)
Manisa’da dengesini kaybeden çiftçi dereye düştü
Manisa’da tarlasına su götürmek için arazide keşif yapan çiftçi, 10 metre yükseklikten düştüğü dereden itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından çıkarıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de börek tezgahlarında fare cirit attı
İzmir'de metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Bıçaklanan Manisalı genç hayata tutunamadı
İzmir, sokaklarında domuz sürüleri sıradan hale geldi
Manisa’da ev yangını: 6 kedi telef oldu
Eski milli basketbolcu balkondan düşerek hayatını kaybetti
Gülşah Durbay ve Manisa’nın Siyasi Hikayesi
İzmir'de alkollü sürücünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
İhtiyaç sahipleri için ücretsiz sıcak yemek
Bu tuvalet ‘tarih' kokuyor




