Olay, Çivril ilçesi Akpınar Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Tamer Cura (28) ile eğlence mekanında bulunan bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eğlence mekanındaki görevliler, tarafların birini dışarıya çıkarttı. Daha sonra dışarıya çıkmak için yönelen Tamer Cura, eğlence mekanın koridorunda tartıştığı kişiler ile karşılaştı. Burada yanında bıçak bulunan E.K., Tamer Cura'yı kasığından yaraladı. Olayı gören kişilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olaya karışan şüpheliler kaçarken, Tamer Cura ambulansla Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Tamer Cura daha sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan genç adam, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
Bir çocuk babası olduğu öğrenilen Cura'nın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Olayı gerçekleştirdikten sonra firar eden şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İHA) 
Eğlence mekanında bıçakla yaralanan genç hayatını kaybetti
Denizli'de bir eğlence mekanında aralarında çıkan kavgada bıçakla ağır yaralanan 28 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de belediyeden kira ve alışveriş desteğine zam
İzmir'de tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle öldürdü
İzmir'de 770 Numaralı hat deniz düzenlemesi
Manisa'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü
Manisa'da alevler yumurta üretim tesisini küle çevirdi
Manisa’da üzüm işçiliği ücretleri belli oldu
Doğanın Dengesi ve Can Dostlarımız
Sevr & Lozan
İzmir'de "Bardacık İnciri"mevsimi başladı
Manisa'da tarlada "açık hava fotoğraf stüdyosu"





