EGE MECLİSİ - TÜRKONFED 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi İzmir'de Balçova Kaya Termal Hotel'de gerçekleşti.

Türkiye’de 24 federasyon, 186 yerel ve sektörel derneklere üye 24 bin iş insanını aynı çatı altında toplayan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi, Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) ev sahipliğinde İzmir’de düzenlendi.

100 firmanın katıldığı zirvede katılımcı firmalar açtıkları  stantlarla firmalarının tanıtımlarını yaptı.2 gün sürecek Zirve kapsamında, ilk gün “Ticaret Köprüsü”, “Siyasi ve Ekonomik Gündem Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti.

Açılış konuşmasını  EGİAD Genel Sekreteri Prof Dr. Mustafa Tanyeri yaptı. Tanyeri zirvenin amacından bahsederek etkili konuşma sanatından bahsetti.  Daha sonra Ticaret Köprüsü etkinliğinde, hızlı tanışma ve kartvizit alışverişi gerçekleşti.

 

18 – 19 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek zirve Türkiye'nin tanınmış birçok iş adamını bir araya getirecek. 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi'ne Türkiye'nin en hızlı büyüyen emlak ilan platformu emlaksitem.com da katıldı. emlaksitem.com standında katılımcılara site ile ilgili bilgiler sunuldu...