İZSİAD, EBSO’nun her yıl düzenlediği “Üretimden Satışa 100 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde her yıl olduğu gibi bu yılda yer alan İzmir Demir Çelik A.Ş.’i ziyaret etti.  Aynı zamanda İZSİAD üyesi olan İzmir Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Baştuğ’a bir ziyaret gerçekleştiren İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt başkanlığındaki İZSİAD heyeti, Baştuğ’a bir plaket de sundu.

İzmir Demir Çelik Liman İşletmesi’nde Ahmet Baştuğ’u makamında kutlamak istediklerini söyleyen İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, küresel krizlerin gündemde olduğu böylesi dönemlerde üretimi sürdüren, üstelik bunu başarıyla yapan her kurumun kutlanması gerektiğini söyledi.

“Bu şartlardaki başarı kutlanır”
Bu kapsamda üyeleri de olan İzmir Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Baştuğ’u makamında ziyaret ederek kutlamak istediklerini vurgulayan İZSİAD Başkanı Küçükkurt, “Ekonomimiz ciddi bir sınavdan geçerken küresel enerji krizi, tedarik sorunları, küresel enflasyon baskısı özellikle sanayi üreticisini zor durumda bırakıyor. Böylesi dönemde başarı göstererek EBSO Üretimden Satışa 100 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine bu yıl da adını yazdıran İzmir Demir Çelik A.Ş.’yi ve değerli üyemiz Ahmet Baştuğ’u başarılarından dolayı kutluyoruz” diye konuştu.

İzmir Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Baştuğ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İZSİAD üyesi olarak İZSİAD heyetini burada ağırlamaktan mutluyum. İncelik göstererek buraya kadar gelip bizi kutlama nezaketi gösterdiler. Tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye için, İzmir için üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Azra Galvaniz İZSİAD üyesi oldu

İzmir’de yaptıkları yatırım ile bölgenin ekonomisine ciddi katkı koyan Azra Galvaniz’in Aliağa tesislerini de ziyaret eden İZSİAD heyeti, Azra Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özekinci’yi de İZSİAD üyesi yaptı.

Azra Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özekinci ise İzmir’de yatırım yapmış olmaktan ve bu kentin üretim iklimine katkı koymaktan mutlu olduklarını ifade ederek, “İZSİAD’a da üye olarak kente STK eliyle de katkı koyacağız. İZSİAD bu noktada en doğru adres, İZSİAD’a üye olduğum için ayrıca mutluyum” dedi.