İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen bir kavgada 7 kişi, kavga ettiği karşı gruptaki iki kişiyi demir sopalarla öldüresiye dövdü. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, şüpheli 7 kişiyi yakalama çalışmaları sürüyor.
Olay, Karşıyaka ilçesi Bostanlı Mahallesi 2018 Sokak’ta dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, U.K. (23) ve O.S. (23) adlı iki kişi, kafenin önünde oldukları esnada, tanımadıkları 7 kişilik bir grubun demir sopalarla saldırısına uğradı. Saldırı anı kafede oturan bir vatandaşın cep telefonu ile kaydedildi. Saldırıya uğrayan iki kişi tedbir amaçlı Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Öte yandan saldırıya uğrayan mağdurlardan U.K.’nin aldığı darptan dolayı kafasında yaralanma olduğu öğrenildi. Sokak üzerinde bulunan demir profil polis merkezine teslim edilirken, şüphelileri yakalama çalışmalarının sürdüğü aktarıldı. (İHA)
İzmir'de 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen bir kavgada 7 kişi, kavga ettiği karşı gruptaki iki kişiyi demir sopalarla öldüresiye dövdü.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki silahlı kuyumcu soygunu kamerada
İzmir'de yolu kesilerek bıçaklanan müzisyen hayatını kaybetti
Bayram sabahı acı kaza, Manisalı genç hayatını kaybetti
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
İzmir'de sancılanan kadın dolmuşta doğum yaptı
İzmir'in yüksek kesimlerine bayramda kar yağdı
Dijital İzmirim Kart'ta bakiyeniz hiç bitmeyecek
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
Manisa'da bayram arifesinde feci kaza: 1 ölü, 1’i ağır 3 yaralı
