İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) yeni yılı Volkan Konak ile karşıladı. 

Bayraklı Bella Vista da düzenlenen ve İZSİAD üyelerinin ilgi gösterdiği yılbaşı balosunda Volkan Konak birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Anlattığı hikaye ve okuduğu şiirlerle de alkış alan Volkan Konak’ın orkestra üyeleri de gece boyunca hünerlerini sergiledi. 

Gecenin açılışında İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ile İZSİAD Danışma Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel, geceye destek veren Ege Demir, Folkart, Epig Mimarlık, Asrın Grup, Bortar Group, Birim Makine ve Sintan Kimya firmalarının temsilcilerine teşekkür plaketlerini takdim etti. 

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun

Gecede konuşan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, 2022 yılını pek sevmediklerini uğurlamaktan da mutlu olduklarını belirterek, 2023 yılının umutlu ve güzelliklerle dolu bir yıl olmasını dilediğini söyledi. 2023 yılını pandeminin tüm etkilerinin geride kaldığı, dünyada savaşların son bulduğu, enflasyonun düştüğü, tüm kesimlerin mutlu olduğu bir yıl olmasını istediklerini vurgulayan Küçükkurt, “Malum 2023 seçim yılı, Türk halkı sandık başına gidecek. Yeni yılla birlikte seçimin sonucu ne olursa olsun yepyeni bir iktidar ve meclis ile yeni bir dönem açılacak. Ayrıca 2023 yılı, Türkiye Cumhuriyeti’nin de 100. Yılı olması vesilesiyle özellikle önemli. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yokluk içinde kurarak bizlere emanet ettiği bu Cumhuriyeti 100 yaşına getirdik. Yeni 100 yılda yine laik, demokratik, hukuk devleti anlayışıyla Cumhuriyeti yüceltmeye, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına dört elle sarılmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı şimdiden kutlu olsun, hepinize yeni yılda, sağlık, mutluluk ve başarı dilerim” diye konuştu. 

Konak, performansı ile büyüledi 

Gece Solist Irmak Karpuz’un popüler şarkıları seslendirmesi ile başlarken, 
Diamonds Dans topluluğunun modern dans gösterisi de üyelerden büyük ilgi gördü. Daha sonra sahne alan Volkan Konak da orkestrası ile birlikte seslendirdiği şarkılar ve anlattığı hikayelerle gece yarısına kadar İZSİAD üyelerine muhteşem bir yılbaşı balosu yaşattı.

.