Afyonkarahisar’da aile üyeleri ile oturdukları esnada bir anda yan odaya giden genç kadın, karnına dayadığı tüfeği ateşledi. Ağır yaralanan 24 yaşındaki kadın yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Olay, Bolvadin ilçesi Özburun beldesi Üsküdar mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Gaye Solmaz (24) isimli kadın, kocası ve aile üyeleri ile evlerinin salonunda oturdukları esnada evin diğer odasına geçip av tüfeğini karnına dayayarak ateş etti. Solmaz’ı kanlar içinde gören aile üyeleri 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını ambulans ile hastaneye kaldırdı. Ancak Solmaz burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.
Olay sonrası evde bulunan R.T., A.T. S.A., G.T. ve R.T. adlı şahısların jandarma tarafından ifadeleri alınırken, ekipler genç kadının intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor.
Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi. (İHA)
Genç kadın tüfekle kendini vurdu
Akrabaları ile otururken yandaki odaya geçip av tüfeği ile kendini vurdu...
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa’da arıcıların peteklerine eksi 30 derecelik koruma
Balkondan düşen 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
İzmir'de yol kenarında bekleyen motosiklet sürücüsü canından oldu
İzmir'de hafta sonu köyde üzüm festivali var
Manisa'da Kula'da traktör kazası can aldı
Menderes’lerin idamı ve idamları önleme çabaları
Kayıp yaşlı adamdan 5 gün sonra acı haber geldi
Eylülün Hafızası ve Şarkıların Dili
Köyceğiz’de elektrik akımına kapılan esnaf hayatını kaybeti
Fethiye'de baba ve iki çocuğu iş yerinde ölü bulundu





