Göztepe, yeni sezon transfer çalışmalarına başladı. İlk olarak Adana Demirspor'dan sağ bek Arda Okan Kurtulan'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı stoper Allan Godoi ve golcü Janderson'un transferinde de mesafe aldı. Yeni sezonla birlikte alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen İzmir ekibi, Iğdır FK'nın sol bek oyuncusu Enes Alıç ile ilgileniyor. Oyuncunun durumu hakkında bilgi isteyen sarı-kırmızılıların, ilerleyen günlerde adım atması bekleniyor.
Bucaspor altyapısında yetişen Enes Alıç, 2023-2024 ara transfer döneminde Iğdır FK'ya katıldı. Alıç, daha sonra da geçtiğimiz sezon başında Boluspor'a kiralandı ve 1. Lig'de 29 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu, bu süreçte de 4 gol, 3 asistlik katkı sağladı. (İHA)
Göztepe, Enes Alıç'la ilgileniyor
Yaz dönemini hareketli geçiren kulüplerinden birisi Göztepe, Iğdır FK'nın 25 yaşındaki futbolcusu Enes Alıç'la ilgileniyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de iş yeri yangını: Patlama sesleri paniğe neden oldu
İzmir’in Kurtuluşunun Anlamı
İzmir Demek; Kurtuluş, Demokrasi ve Kardeşlik Demektir
İZSİAD'da Gündem Yeşil Dönüşüm, Karbon Ticareti ve Yeni Regülasyonlar
Çeşme’de denizi köpük kutular bastı
125 yıldır İzmir'in zamanına tanıklık ediyor
Muğla'da 11. Uluslararası Zurna Festivali başladı
Kütahya'da ilginç kaza: Otomobil marketin merdivenlerinde asılı kaldı
İzmir'de kitap günleri 19 Eylül'de başlıyor
Keçilerin 'Mavi yolculuğu' 100 yıldır sürüyor





