Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. Yıldönümünde Atatürk anıtı önüne çelenk bıraktı.

İzmir’in Bayındır ilçesinde 10 Kasım Atatürk’ü anma 80. Yıl tören programı Hükümet Konağı önünde yer alan Atatürk anıtına çelenk bırakılarak başlandı. Ardından Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi’nde ilçe okulların düzenlemiş olduğu programla devam edildi.  

İzi asla silinmeyecek

 

80. yıldönümü anma töreninde konuşan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ‘‘ Ulu önderimiz Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılı. Bir insan nasıl ölümsüz olabilir cümlesini merak edenlere salonumuzu dolduran genç, yaşlı, kadın, erkek herkesi göstermek istiyorum. Sadece burada değil yurdun dört bir tarafında Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri yer almakta, bizlerde onlardan sadece bir kaçıyız. Açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimize ant içtik. Şimdi de ülkemiz ve hemşehrilerimiz için elimizden gelenin hep bir fazlasını yapıyoruz. Atamızın ruhu şad olsun.  Gözü arkada kalmasın. Bizler onların çocuklarıyız’’ dedi.