Manisa’nın Şehzadeler ve Saruhanlı ilçelerinde ormanlık alanda başlayan yangınlara İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından müdahale ediliyor.
Manisa’nın 2 ayrı ilçesinde ormanlık alanda yangın başladı. Şehzadeler ve Saruhanlı ilçelerinde başlayan yangınlara ekiplerin müdahalesi devam ediyor.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yukarı Çobanisa Mahallesindeki ormanlık alanda saat 11.40 sıralarında dumanların yükseldiğinin ihbarı üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Manisa Orman İşletme Şefliğine bağlı ekipler tarafından kısa sürede müdahale edilmeye başlandı. Yangına 3 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 2 yangın söndürme helikopteriyle müdahale devam ediyor.
Yukarı Çobanisa Mahallesindeki yangın devam ederken Saruhanlı ilçesine bağlı Lütfiye Mahallesinde de ormanlık alanda yangın başladı. Lütfiye Mahallesindeki yangına 4 arazöz ve 1 helikopter ile müdahale ediliyor. (İHA)
Manisa’da 2 ayrı noktada ormanlık alanda yangın başladı
İşte haberin ayrıntıları...
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı
İzmir'de anne ve babasını öldürüp hayatını son verdi
İzmirli tur otobüsü şarampole yuvarlandı ölü ve yaralılar var
İzmir'de oltaya insan kafatası takıldı
İzmir’de zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de sağanak yağış yolları göle çevirdi
İzmir’de parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı
Foça'da kızıyla telefonda görüşürken sel sularına kapıldı
Tiyatronun sembol isimlerinden Melek Tartan vefat etti
İzmir'e yeni plaj ve sosyal tesis geliyor





