EGE MECLİSİ - Güzelbahçe’de, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Türk Anneler Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Yarımada Güçbirliği Derneği’nin oluşturduğu Sivil Toplum Güçbirliği Platformu’nun başkan ve temsilcileri, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi hastanede ziyaret etti.

 

Başkan İnce, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Husumetimiz olan kimse olmamasına rağmen, hayat tarzımla örtüşmeyen bir durumla karşılaştım. Şaşkınım. Çok düşünmeme rağmen, kimin yaptığına dair bir sonuca varamadığım gibi, bu konuda bir değerlendirmede bulunamıyorum. Şüphelendiğim hiç kimse yok. Böyle bir olayla karşılaşacağımı öngörmediğim için, kendimi korumaya yönelik bir tedbir almayı da düşünmedim”  

Platform üyeleri, ziyaret sonrası, İnce'ye gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin bir kınama mesajı da yayınladı. Mesajda şöyle denildi:

“Uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan Başkanımız Mustafa İnce ve eşine yapılan bu hain saldırıyı şiddetle lanetliyor, kendisine acil şifalar diliyoruz.  Belediye Başkanımızın tarzı ve kişiliği ile örtüşmeyen bu haince saldırıyı gerçekleştirenlerin biran önce yakalanarak adalet karşısında hesap vermesini istiyoruz.”