Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yaptığı basın açıklaması Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi toplantılarının canlı yayınlanmasını istediklerini belirtti.
Bu talebi Aydın için ve CHP grubunda yer alan 47 Meclis üyesi adına dile getirdiğini kaydeden Ömer Günel, "Cumhuriyet Halk Partisi grubunun saklayacak bir şeyi olsa, böyle bir talebi olmaz. Halkın her şeyi görmesini istiyoruz. Biz hukuk çerçevesinde bize güvenen, partimize 344 bin üç oy veren Aydın halkının hakkını, hukukunu korumaya devam edeceğiz" dedi.
Meclis toplantısı sırasında kendisine söz verilmediğini ve bu uygulamanın Meclis teamülleri ve çalışma yönetmeliğine aykırı olduğunu da ileri süren Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel "Bir partinin temsilcisi konumunda olan meclis grup başkan vekiline meclis başkanı söz vermek zorundadır. Cumhuriyet Halk Partisi grubunun çalışma isteği, Aydın'a hizmet arzusu var. En ufak bir blok muhalefet irademiz yok, kararımız yok. Tüm yetkililere, tüm arkadaşlarım adına buradan bir kez daha çağrı yapıyorum. Her zaman sulhtan yanayız. Hiçbir zaman savaş, kavga ya da kaos bizim tarzımız değil. Kaos hizmet üretmek istemeyenlerin yöntemidir. Küfür, hakaret söylenecek sözü olmayanların yöntemidir. Bizim böyle bir yöntemimiz yok. CHP Grup Başkan Vekiline söz verilmemesi sadece 47 meclis üyesinin susturulması değildir, 344 bin üç oyun susturulması demektir. Bunu herkes böyle bilsin" ifadelerine yer verdi. (İHA)
Günel; Meclis toplantılarının canlı yayınlanmasını istedi
Ömer Günel, yaptığı basın açıklaması Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi toplantılarının canlı yayınlanmasını istediklerini belirtti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de bankadaki rehine krizinde 5 çalışan kurtarıldı, şüpheli gözaltında
İzmir’in Kurtuluşunun Anlamı
Manisa’da dehşet: Baba, eşini ve kızını bıçakladı
Çeşme’de denizi köpük kutular bastı
Banka çalışanlarını rehin almıştı; eylemi 'kız çocukları farkındalığı' için yapmış
İzmir Demek; Kurtuluş, Demokrasi ve Kardeşlik Demektir
Manisa'da çay bahçesi tuvaletinde gizli kamera skandalı
Keçilerin 'Mavi yolculuğu' 100 yıldır sürüyor
Kula’da kamyonet tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 4 ağır yaralı
22 yaşındaki Zeynep Mestan, Turgutluspor'un teknik direktörü oldu





