İzmir Ticaret Odası, Avrupa’nın en önemli dijital pazarlama ve teknoloji etkinlikleri arasında yer alan, Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek DMEXCO 2025 Fuarı’na, Türkiye tarafından gerçekleştirilecek ilk "milli katılım" organizasyonunu düzenleyecek. 17-18 Eylül tarihleri arasında yapılacak fuara, sadece İzmir’den değil, tüm Türkiye’den firmalar, İzmir Ticaret Odası organizasyonu ile katılacak.
2024 yılında 90 farklı ülkeden, 680 katılımcı ve 40.000’in üzerinde profesyoneli bir araya getiren ve Google, Amazon Ads, Salesforce, Microsoft Advertising gibi küresel firmaların da yer aldığı DMEXCO 2025 Fuarı’na Türkiye’den yapılacak ilk milli ziyaret organizasyonu için geri sayım başladı.
Özgener'den davet
Teknoloji ve Dijital Pazarlamada gücümüzü dünyaya göstereceğimiz bu organizasyonun İzmir Ticaret Odası’nın ilk milli katılım organizasyonu olduğunu belirten İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, "Uluslararası bir fuara, ülkemizi temsilen ilk kez milli katılım gerçekleştiriyoruz. Fuara katılacak firmalar, Ticaret Bakanlığımızın desteklerinden %70 oranında faydalanabilecekler. Bilişim sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalarımızı ülkemizin dijital pazarlama ve teknoloji gücünü Odamız milli katılım organizasyonunda tüm dünyaya sergilemeye davet ediyorum" dedi.
İzmir Ticaret Odası’na 'milli' gurur
İzmir Ticaret Odası DMEXCO 2025 Fuarı’na, Türkiye tarafından gerçekleştirilecek ilk "milli katılım" organizasyonunu düzenleyecek.
Yorumlar
Trend Haberler

Aliağa'daki yangın Çanakkale-İzmir yoluna ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı

İZMAR 7'nci şubesini açtı

Manisa'da otomobil ağaca çarptı: 1 ölü 4 yaralı

Manisa'da hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı

Uşak'ta kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu

Cepheleşme Siyaseti

Manisa'da bu ahşap yapı 100'den fazla kişiye yuva oluyor

İzmirli Özde Ger, LGS’de Türkiye birincisi oldu

Manisa'da otomobil zeytin bahçesine uçtu

Manisa’da yılların su kuyuları kurudu