İzmir'de çay kaşığından kendisine özel bir aparat yaparak otomobil çalan hırsız, polis takibinden kaçamadı. Kıskıvrak yakalanan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ve Suç Analiz Büro Amirliği ekipleri, 28 Eylül günü Konak ilçesinde meydana gelen otomobil hırsızlığı ile ilgili çalışma gerçekleştirdi. Olay hakkında teknik ve fiziki takip yürüten ekipler, olayı gerçekleştiren şüphelinin İ.C. olduğunu ve araçları çalıştırmak için çay kaşığından kendisine özel bir aparat ürettiğini tespit etti. Kısa sürede yakalanan çay kaşıklı zanlı, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)
İzmir'de 'çay kaşığı' ile otomobil çaldı
İzmir'de çay kaşığından kendisine özel bir aparat yaparak otomobil çalan hırsız, polis takibinden kaçamadı.
Yorumlar
Trend Haberler

Marmaris'te Kapalıçarşı Esnafı kesilen cezaları protesto etti

İzmir'de motosiklet sürücüsü genç, kaza kurbanı

Erdek Körfezi'nde yunus sürprizi, Bandırma Limanı'nda lüfer şöleni

Aile Şirketi Yönetmek!

İzmir’de kayıp olarak aranan kadın ölü bulundu

Manisa'da feci kazada İki kuzen hayatını kaybetti

İzmir'de motosiklet sürücüsü çocuk hayatını kaybetti

Manisa’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

İZMAR 10'uncu mağazaya ulaştı

Türk milletinin zaferi: Büyük Taarruz