İzmir'de çay kaşığından kendisine özel bir aparat yaparak otomobil çalan hırsız, polis takibinden kaçamadı. Kıskıvrak yakalanan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ve Suç Analiz Büro Amirliği ekipleri, 28 Eylül günü Konak ilçesinde meydana gelen otomobil hırsızlığı ile ilgili çalışma gerçekleştirdi. Olay hakkında teknik ve fiziki takip yürüten ekipler, olayı gerçekleştiren şüphelinin İ.C. olduğunu ve araçları çalıştırmak için çay kaşığından kendisine özel bir aparat ürettiğini tespit etti. Kısa sürede yakalanan çay kaşıklı zanlı, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA) 

İzmir'de 'çay kaşığı' ile otomobil çaldı
İzmir'de çay kaşığından kendisine özel bir aparat yaparak otomobil çalan hırsız, polis takibinden kaçamadı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de feci trafik kazası kamerada: 2 ölü, 4 yaralı
Manisalı çiftçi traktör kazasında hayatını kaybetti
İzmir’de mandalı protesto: Okul sahibinden dikkat çeken tepki
Eski başkan araç kullanırken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti
İZMAR'ın iki yeni şubesi Buca'da hizmete açıldı
Yıllardır bekleyen Basmane Çukuru konser salonu oluyor
Atatürk’ten Bugüne
Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti
İzmir'de hurda araçlar sokaklardan alınıp bu merkeze getiriliyor
Muğla’da trafik kazası: 1 ölü


