İzmir’de Selçuk Devlet Hastanesi’nde görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Uğur Kahraman, görevi başındayken fiziksel saldırıya uğradı. Saldırgan kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Selçuk Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre olay dün öğleden sonra meydana geldi. Gün içerisinde 72 hastayı muayene eden uzman doktorun, randevusuz muayene talebinde bulunan bir kişiyi ertesi gün için planlamasına rağmen saldırıya maruz kaldığı bildirildi. Saldırganın gözaltına alındığı ve hakkında adli işlemlerin sürdüğü öğrenildi.
Kaymakamlık açıklamasında, her şartta sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceği vurgulanarak, Dr. Uğur Kahraman’a ve tüm sağlık camiasına geçmiş olsun dilekleri iletildi.
Öte yandan Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda yaşanan olaya tepki gösterdi. (İHA)
İzmir’de doktora saldırı, saldırgan gözaltında
Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Uğur Kahraman, görevi başındayken fiziksel saldırıya uğradı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de sokak ortasında silahlı çatışma
Kürt sorunu 100 yıllık mı?
İzmir'de belediye başkanının makam aracına silahlı saldırı anı kamerada
İzmir Payamlı'da Bardacık Festivali
Daldan dala uçan gibonlar İzmir’de
Osmanlı’dan Cumhuriyet’e devlet-tarikat ilişkileri
Son Savunma Savaşı: Sakarya
Uzmanlardan ölü orkinos uyarısı: "Sakın yemeyin"
Vefa Nerede Biter, Rüzgâr Nereye Eser?
Kütahya’da 2 gündür kayıp genci arama çalışmaları devam ediyor





