İzmir’in Konak ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kalbinden bıçaklanan genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, 05.00 sıralarında Konak ilçesi Alsancak Mahallesi 1453 Sokak’ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta bulunan bir iş yerinde garson olarak çalıştığı öğrenilen E.Y. (22), kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. E.Y.’yi kalbinden bıçaklayan şüpheli veya şüpheliler olay yerinden kaçtı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde durumu ağır olduğu tespit edilen E.Y., ambulans ile Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Öte yandan polis ekipleri, kamera kayıtları ve görgü şahitlerinin ifadeleri yönünde şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma sürüyor.(İHA)
İzmir'de genç kalbinden bıçaklandı
Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kalbinden bıçaklanan genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü