İzmir’de, etkili olan gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü, trafikte bulunan sürücüler ise zor anlar yaşadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün İzmir için yapmış olduğu gök gürültülü sağanak yağış ikazının ardından, kentte gece saatlerinde yağış etkisini artırdı. Bir anda bastıran yağmur nedeniyle kent merkezindeki birçok yol adeta göle döndü. Yollara biriken su nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, bazı araç sürücüleri ise hem yavaşladı hem de araçlarının dörtlülerini yakarak ilerledi. Ayrıca, işe gitmek için evinden çıkan çok sayıda vatandaş da ıslanmamak için otobüs duraklarına sığındı.
Öte yandan, zaman zaman şimşekler de gökyüzünü aydınlatırken, yağmurun gün boyunca yağacağı değerlendiriliyor. (İHA)
İzmir’de sağanak yağış etkili oluyor
İzmir’de, etkili olan gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü, trafikte bulunan sürücüler ise zor anlar yaşadı.
Yorumlar
Trend Haberler

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Aliağa'daki yangın Çanakkale-İzmir yoluna ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı

İZMAR 7'nci şubesini açtı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Manisa'da hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı

Manisa'da yangından geriye küle dönen evler ve tarlalar kaldı

Uşak'ta kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu

Cepheleşme Siyaseti